Galeria  •  Czat  •  Zarejestruj się  •  Zaloguj się

Witamy na Forum

Ponieważ forum zostalo niedawno założone zapraszamy do zakładania kont i dyskutowania. Mamy nadzieję, że forum pomoże nawiązać nowe znajomości i pozwoli zbudować motocyklową społeczność w naszych okolicach. Forum powinno również ułatwić organizację wspólnych imprez i wyjazdów.

W razie pytań, problemów lub wątpliwości proszę pisać na adres: admin@motocykle-forum.pl

TŁUMNIK ????

<<

WASKI

Awatar użytkownika

Posty: 687

Rejestracja: 03 Lis 2010, 18:54

Miejscowość: Piotrowice

Motocykl:: Honda Hornet

Post 06 Lis 2010, 21:11

TŁUMNIK ????

hej koledzy nie wiecie czy gdzies w okolicy przerabiaja oryginalne tlumniki ?
Image
<<

froger

Posty: 145

Rejestracja: 19 Paź 2010, 18:55

Miejscowość: Andrychów

Motocykl:: FZR600 '88 -> GSX-R 1000 k8

Post 06 Lis 2010, 21:14

Re: TŁUMNIK ????

o ile wiem, to u praktycznie każdego mechanika motocyklowego ;)
<<

WASKI

Awatar użytkownika

Posty: 687

Rejestracja: 03 Lis 2010, 18:54

Miejscowość: Piotrowice

Motocykl:: Honda Hornet

Post 06 Lis 2010, 21:17

Re: TŁUMNIK ????

a wiesz jak to robia ?

chcialbym zmienic troche dzwiek mojego bandita
Image
<<

Lukasz509

Awatar użytkownika

Posty: 458

Rejestracja: 17 Sty 2010, 17:16

Miejscowość: TOMICE

Motocykl:: Kawasaki KLE 500, kawasaki zx9r

Post 06 Lis 2010, 21:23

Re: TŁUMNIK ????

tylko potem moto sobie dostruj kumpel zrobił przelota i mu zawory i gniazda poprzepalało bo nie ustawił moto o dziurze w obrotach nie wspomnę najlepiej kup sobie jkiś akcesoryjny dasz 200-300 i masz fajny dżwiek i dostaniesz informacje jak moto dostroić
<<

WASKI

Awatar użytkownika

Posty: 687

Rejestracja: 03 Lis 2010, 18:54

Miejscowość: Piotrowice

Motocykl:: Honda Hornet

Post 06 Lis 2010, 21:29

Re: TŁUMNIK ????

cos takiego znalazlem

http://moto.allegro.pl/tlumik-sportowy- ... 25539.html

tyle ze kupilem od nich juz tlumnik do auta i nie jestem tak bardzo zadowolony
Image
<<

Torazu

Awatar użytkownika

Posty: 161

Rejestracja: 04 Kwi 2010, 13:04

Miejscowość: Roczyny

Post 06 Lis 2010, 22:17

Re: TŁUMNIK ????

Bierzesz gumowke, ucinasz na spawie, wyciagasz komory, wrzucasz blache perfo~cos tam i obijasz wata. Im krotszy tym glosniejszy :twisted:
D.D.D.
<<

Lukasz509

Awatar użytkownika

Posty: 458

Rejestracja: 17 Sty 2010, 17:16

Miejscowość: TOMICE

Motocykl:: Kawasaki KLE 500, kawasaki zx9r

Post 07 Lis 2010, 14:51

Re: TŁUMNIK ????

kiedyś widziałem test tych tłumników na 500 suzuki gs i brzmiało ładnię pogadaj z kimś kto się zna na tym zębyś sobie moto nie zdupcył jedni mówią ze można przerabiać a inni ze potem moto ustawiać trzeba i mój kumpel się o tym przekonał
<<

Torazu

Awatar użytkownika

Posty: 161

Rejestracja: 04 Kwi 2010, 13:04

Miejscowość: Roczyny

Post 07 Lis 2010, 17:15

Re: TŁUMNIK ????

na wtrysku jest problem - sonda lambda i te sprawy... Ale gazniki? Regu robisz i dziala.
D.D.D.
<<

Lukasz509

Awatar użytkownika

Posty: 458

Rejestracja: 17 Sty 2010, 17:16

Miejscowość: TOMICE

Motocykl:: Kawasaki KLE 500, kawasaki zx9r

Post 07 Lis 2010, 19:18

Re: TŁUMNIK ????

wiem dlatego mówię zrobisz wydech to od razu synchro gaźników i zaworów bo inaczej kicha tylko moto zepsujesz
<<

WASKI

Awatar użytkownika

Posty: 687

Rejestracja: 03 Lis 2010, 18:54

Miejscowość: Piotrowice

Motocykl:: Honda Hornet

Post 07 Lis 2010, 21:26

Re: TŁUMNIK ????

to najlepszym sposobem byl by nowy tlumnik tyle ze te ceny :(
Image
Następna

Wróć do Warsztat / Mechanika / Sklepy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Motocykle, Motocykliści, Motory, Quady, Bochnia, Brzesko, Chrzanów, Dąbrowa Tarnowska, Gorlice, Kraków, Limanowa, Miechów, Myślenice, Nowy Sącz, Nowy Targ, Olkusz, Oświęcim, Proszowice, Sucha Beskidzka, Tarnów, Zakopane, Wieliczka, Wadowice, Kalwaria Zebrzydowska, Andrychów, Kęty, Oświęcim, Zator, Żywiec, Bielsko-Biala, Małopolska